Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Uno Telefoni – mobiloperatör med fokus på service och tjänster

Det är idag en djungel där ute vad det gäller mobiler och mobiloperatörer. Det är inte lätt att välja bland alla bra erbjudande som lockar med bra priser och bra täckning. En mobiloperatör är ju en teleoperatör som erbjuder mobila tjänster för telekommunikation, till exempel mobiltelefoni och mobil datatrafik, i dagens samhälle helt livsnödvändigt för företag men även för privatpersoner.

Ett av alla företag som sticker ut lite i mängden är Uno Telefoni. Uno Telefoni är en mobiloperatör med fokus på service och tjänster och riktar in sig på små och medelstora företag. Deras mål är att skapa Sveriges bästa mobiloperatör, inte ur antalet kunder räknat utan utifrån vad deras kunder tycker om dem.

Unofamiljen680

Uno´s strategi är att bjuda på minuter och meddelanden och endast ta betalt för den mängd surf man behöver. Abonnemangen har ingen bindningstid på abonnemangsnivå. Man har istället en rörlighet ner till 70% på hela avtalet, dvs man kan ta bort 30 % av abonnemangen under avtalstiden. Det är ju helt suveränt praktiskt om någon slutar, går på föräldrarledighet eller av någon annan anledning inte behöver sitt mobilabonnemang. Det är ett av tunga skäl som gör att jag funderar på att byta operatör. Men det finns många fler fördelar. Ett annat är att Tidningen Telekom, i December 2010 gjorde en omfattande test av telekom-Sveriges växeltjänster. Uno Telefoni korades till den bästa!

Kika in på deras hemsida idag och se själva.

 

Detta är ett sponsrat inlägg