Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Boka flygresor enkelt och billigt på nätet!

Foto: Niklas Kull

När vi ska ut och resa kollar vi som tusentals andra på nätet efter bästa och billigaste resan med flyg. På senare tid har jag upptäckt en ny webbplats som heter Flyg.nu. Det är en jämförelsesajt för flygresor med fokus på den svenska marknaden.  Där kan man jämföra priser från ca 20 svenska resebyråer och ca 700 flygbolag och man hittar alla prisvärda flygresor väldigt snabbt!

Genom deras sökfunktion kan du enkelt söka flyg, jämföra priser mellan olika flygbolag, hitta resan enligt dina önskemål och sedan boka direkt hos en resebyrå på nätet. Inga onödiga kostnader och du kan i lugn och ro boka din flygresa när du vill för sökfunktionen är förstås tillgänglig dygnet runt, 365 dagar om året.
Sökfunktionen är nämligen tillgänglig dygnet runt, alla dagar. I prisjämförelsen ingår flygresor från såväl lågprisbolag som de vanliga flygbolagen.  Och det är suveränt med tanke på att lågprisflygbolagen är inkluderade så kan du enkelt hitta billiga flyg,  både inom Europa och till resmål som ligger strax utanför Europa.

Vare sig du letar efter charterresor eller sista minuten-resor till hela världen får du en smart översikt över all information du behöver för att välja flygbolag eller resebyrå. När du hittat en resa som passar dig klickar du dig vidare och genomför köpet på resebyråns hemsida, det är alltså inte Flyg.nu som säljer resan utan länkar endast vidare till resebyrån.

Nu är det bara att du bestämmer dig för vart du vill resa och när du vill att flyget ska gå!
Ha en trevlig resa!