Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Fjäderholmarna ToR: drop-in hela dagen

Följ med ut på de böljande blå med Fjäderholmslinjens stadiga båt och besök Stockholms närmsta skärgårdsö Fjäderholmarna. Ön består av fyra större holmar – Stora Fjäderholmen, Ängsholmen, Libertas och Rövarnas Holme – samt ett antal mindre skär. På denna grönskande idyll finns bland annat badplatser, restauranger, kaféer, hantverkarmuséer och en mysig gästhamn. Detta är en fin plats för dagsutflykter och för den som söker lite lugn och ro i den stressiga stadstillvaron.

Drop-In med Fjäderholmslinjen Rederi Stockholm Ström enligt nedan schema. Dyk bara upp, visa upp din Spontano-biljett och hoppa på båten. Åk hem när det passar dig. Sista avgång från Fjäderholmarna 23:30.

Avgång varje heltimme från Slussen mellan:
10:00 – 23:00

Avgång varje halvtimme från Fjäderholmarna mellan:
10:30 – 23:30

Vad du får

Inga extra avgifter! Resan från Slussen till Fjäderholmarna tar ca 25 minuter. Dyk bara upp, visa upp din Spontano-biljett och hoppa på båten. Giltig enbart angiven dag.

Läs mer här!