Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Freedomtravel.se – Populär blogg om husbil, resor & husbåt!

Helena och Peter, innan avresan i Sverige

Jag har just fått ett par nya länkvänner! Det är Helena och Peter som lämnade Sverige och just nu reser runt Europa under ett helt år i sin husbil FREEDOM (dec 2014 – dec 2015). De driver en mycket populär blogg som heter Freedomtravel.se och som handlar om husbil, resor och husbåt!

Freedom_Bretagne680
Freedomtravel i Bretagne, Frankrike

De startade sin blogg 2009 för att dokumentera husbilslivet, men upptäckte snart att bloggandet gav mycket mer än så – genom bloggen har de fått vänner, nya idéer och lärt sig otroligt mycket, berättar de. Paret bor i vanliga fall i en husbåt i Stockholm. Följ deras resa på bloggen, Instagram och Facebook!

Läs mer på http://www.freedomtravel.se/ 

En kommentar till “Freedomtravel.se – Populär blogg om husbil, resor & husbåt!

Kommentarer inaktiverade.