Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Centric hjälper till med utemiljön!

Foto; Carl Stridsberg

Ett allt större bekymmer för många fastighetsägare, privata som kommunala, är allt klottrande på väggar och nedskräpning av närmiljön. Det kan vara svårt att få nya hyresgäster och de hyresgäster man redan har trivs inte i en nerklottrad och smutsig miljö.

Centric_Garden02_680
En vacker omgivning runt huset man bor i gör en lyckligare! Foto; Carl Stridsberg

Därför är det viktigt att anlita seriösa företag som gör ett bra jobb med allt från klottersanering, lekplatser, klotterskydd, fasadtvätt, högtrycksrengörning, impregnering, hydrofobering och blästring till det som behöver göras vad det gäller utemiljö, park & grönyteskötsel, vinterväghållning, renhållning och slåtter utmed vägrenar. Ett företag som är verksamma i Svealand, Södermanland, Östergötland, Småland och ner till Västra Götaland är Centric, ett företag som funnits sedan 1992. Centric har skapat ett eget kvalitetssystem beträffande samordning, polisanmälning, fotodokumentation samt statistikföring som används med framgång när det gäller kommunerna vi samarbetar med.  Systemet för klottersanering/högtryckstvätt bygger på mobila enheter så Centric är inte främmande för uppdrag på andra orter!

Läs mer här på; http://www.centric.se/