Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Vill du ha en skön och mjuk resa med din husbil?

Foto/Källa; pixabay.com

Hör du till de många som drömmer om en helluftfjädrad husbil för att åka bekvämare och kunna lyfta rumpan för att inte slå i backen på färjeramper? Sluta drömma. Eftermontera till en lägre kostnad än fabriksmonterat med hjälp av företaget Karnag AB!
De har i många år arbetat med luftfjädring och andra chassimodifieringar till fritidsfordon såväl som yrkesfordon inom vård, utryckning och transport.
Karnag tillverkar även högtemperaturisolering och räddningsprodukter, samt säljer luftfjädring, fordonskomponenter, teknisk isolering, tätningsprodukter och korrosionsskydd.

Karnag680

Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av världsklass för bilindustrin och andra industriella lösningar. Deras stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogband inom markentreprenad, ger dem en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentreprenad.

Läs mer på Karnag.se