Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Sköna utemöbler hos Trademax

Bilden ovan; Halmstad Matgrupp Grå. Halmstad är en trevlig matgrupp som passar perfekt för en mysig eftermiddagsfika med vännerna.

Nu är snart den sköna, granna, gröna och underbara sommaren här då man kan vara ute mycket och njuta vår vackra, men ack så korta sommartid. Finns det något mysigare att sitta ute med glada vänner och anordna en grillkväll med lite skön musik? Det är nog en av höjdpunkterna på sommaren och svenskarna går man ur huse för att grilla och ta vara på de härliga sommarkvällarna med nygrillat, syreners ljuva doft och kanske en kall öl till.

För att mysa till det riktigt mycket vill man ju ha riktigt fina  och tåliga utemöbler som står sig länge i vårt kalla nordiska klimat. Trademax har riktigt fina utemöbler i konstrotting, matgrupper, spa, dekorationer och mycket mera till Sveriges bästa priser. Vi brukar besöka butiken i Helsingborg, men de finns även i Göteborg och snart i Stockholm. De samarbetar med DHL och levererar inom hela Sverige.

Kolla in den här sköna gruppen till exempel; En riktigt skön mys- och grillhörna! Tankarna går till soliga Spaniendagar med möblerna i konstrotting och den vita rena muren.
Trademaxsoffa

Las Vegas matgrupp är en annan utemöbel som är tillverkat i stabilt och tåligt material som också klarar det lite tuffare nordiska klimatet alldeles utmärkt.

Trademax_Macaro

Vi är väldigt nöjda med våra egna möbler och annat vi köpt från Trademax. De har också ett trevligt varuhus i Helsingborg med ett stort sortiment och man finner det mesta man behöver för en sköna sommardagar där.

Trademax680