Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Volvo Ocean Race – 21-28 JUNI

Foto: Volvo Ocean Race

UPPLEV FOLKFESTEN
KOM OCH FIRA 21-28 JUNI – FRI ENTRÉ ALLA DAGAR!
I juni 2015 har Göteborg fått äran att välkomna deltagarna i Volvo Ocean Race i mål. Det blir något så unikt som en målgång mitt i stan med fri entré till festen så att alla kan vara med att heja och fira! Tävlingen avgörs med en kappsegling i Göteborgs hamninlopp och här kan alla följa slutspurten från första parkett. Festen fortsätter i Race Village i Frihamnen, hjärtat av Göteborgs hamn, som nu utvecklas för framtiden.

VOR7098_680px
Foto: Volvo Ocean Race

Här kommer de sju båtarna att ligga när tävlingen är avgjord. Här finns också storbildsskärmar med direktsändning av Pro-Am Race och In-Port Race, läktare och picnic-områden för att se hamntävlingarna från första parkett, scenunderhållning och konserter, barnområden, utställningar, restauranger, caféer, barer, beach club, en stor marknadsplats och massor av prova-på aktiviteter. Du tar dig enkelt hit till fots, med cykel eller kollektivt med buss, spårvagn eller båt.

VORs5013_680
Foto: Volvo Ocean Race

Race Village är öppet för alla och har fri entré alla evenemangsdagar 21-28 juni! Välkommen!

Läs mer här! 

Var? Frihamnen 15, 417 55 Göteborg

En kommentar till “Volvo Ocean Race – 21-28 JUNI

Kommentarer inaktiverade.