Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Shoppa och spara pengar genom rabattkod!

Foto/Källa; Pixaby 

När jag ska handla kläder som presenter till min fru, dotter eller till släktingar och vänner brukar jag välja Nelly.com. Jag tycker det är en av Sveriges bästa modesajter när det gäller att erbjuda besökarna både kunskap och upplevelser, parat med produktinformation och försäljning. Det redaktionella innehållet är lätt att hitta, välskrivet och snyggt kopplat till varumärket och man har en tät integration till sociala medier. Så här på försommaren är det ju något vackert, luftigt och romantiskt jag är ute efter. Något som jag vet att en ung vacker kvinna uppskattar att få i present. Men det ska också vara något plagg som håller för resan till Japan i  höst och en avstickare till Mongoliet där hotellrummet byts ut mot en skön camping på en vacker strand.

Rebecka_Skottland680
Foto; Rebecka Stridsberg

Sedan kan man även spara pengar på Nelly.com genom rabattkoder om man gå via sajten Rabattkodsidan. Rabattkodsidan.se är hemsidan som hjälper dig att spara pengar. Rabattkoder och olika erbjudanden kommer hela tiden att ramla in, så glöm inte bort att kolla in dem innan ni bestämmer er för att shoppa loss. Genom att handla via dem kan man spara stora pengar med åren. Moderiktiga kläder som är både vackra, tåliga, välsittande och väderbeständiga är inte billiga.

Den här gången valde jag en blus från NLY DESIGN by Victoria Törnegren. Vävt material med struktur. V-ringad hals. Vida ärmar med resår i ärmslut.

shorts_Nelly450
Foto/Källa; Nelly.com

Något längre baktill. Och så shorts till. För det är varmt på resan och dessa plaggen är både vackra, romantiska och luftiga. Nu hoppas jag bara att den blir till glädje för den utvalda!