Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Upplev Göteborg – Bo billigt på hotell!

I år tänkte vi åka och titta på Volvo Ocean Race som går den 21-28 juni. En folkfest utöver det vanliga. Med fri entré alla dagarna. Det blir något så unikt som en målgång mitt i stan så att alla kan vara med att heja och fira! Tävlingen avgörs med en kappsegling i Göteborgs hamninlopp och här kan alla följa slutspurten från första parkett. Festen fortsätter i Race Village i Frihamnen, hjärtat av Göteborgs hamn, som nu utvecklas för framtiden.

Här finns också storbildsskärmar med direktsändning av Pro-Am Race och In-Port Race, läktare och picnic-områden för att se hamntävlingarna från första parkett, scenunderhållning och konserter, barnområden, utställningar, restauranger, caféer, barer, beach club, en stor marknadsplats och massor av prova-på aktiviteter. Du tar dig enkelt hit till fots, med cykel eller kollektivt med buss, spårvagn eller båt.

För att hitta någonstans att bo i Göteborg brukar vi alltid kolla in www.HotellGoteborg.com – Bästa webbplatsen för att hitta hotell i Göteborg De förmedlar hotellnätter till Göteborgs alla möjliga hotell och har listor med hotell som t.ex. erbjuder barnpassning eller jacuzzi på rummet.

Så kom och upplev Göteborg och boka hotell i Göteborg billigt via Göteborgs bästa hotellsajt genast! Du kommer att få ett minne för livet! Ett hotell som ligger nära folkfesten är ”ibis Styles Göteborg City” med rum från 895 kr per natt är du har ca 800 meter till Frihamnen. I ett av de 120 rena och fräscha gästrummen har du gratis wifi och kabel-TV. Hotellet ar även egen restaurang och bar.

hotellgoteborg_Listitswedenbloggen_Fartyg330 hotellgoteborg_Listitswedenbloggen_restauarng

Ett annat fint hotell är, ”Clarion Hotel Post”, som erbjuder ett centralt boende i Göteborg, runt hörnet från Trädgårdsföreningen i Göteborg och bara några minuter från Palmhuset. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Nordstan shoppingcenter och Brunnsparken. Känn dig som hemma i ett av 500 luftkonditionerade rum med minibar och LED-tv. Sängen i ditt rum har bäddmadrass.

hotellgoteborg_Listitswedenbloggen_clarion hotellgoteborg_Listitswedenbloggen_clarion04

Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även satellit-tv. På rummet finns telefon, skrivbord och uppbäddningsservice. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Dra nytta av deras nattklubb, gym och utomhuspool. Hotellet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och presentbutik/tidningskiosk.

hotellgoteborg_Listitswedenbloggen_clarion03 hotellgoteborg_Listitswedenbloggen_clarion02

Tack vare HotellGöteborgs samarbetspartners erbjuder de även en bästa pris garanti. Det finns hotell som passar alla men det är bra att vara ut i god tid så boka hotell på HotellGöteborg.com så fort du kan om du vill ha någonstans att bo till folkfesten. För det lär bli mycket folk i staden då detta är en mycket populär fest och besöks av många. Det är inte bara tävlingsbåtar från Volvo Ocean som kommer dyka upp under den stora folkfesten i sommar. Givetvis kommer även Göteborgs stolthet och världens största seglande träskepp, Ostindiefararen Götheborg, finnas på plats i Frihamnen. Samma dag som tävlingsbåtarna seglar in i Göteborg kommer även det stora segelfartyget anlända till hamnen, och efterföljas av en stor ankomstceremoni.

– ”Det kommer att bli en hejdundrande ceremoni. Bland annat kommer vi skjuta kanoner och bjuda på ett uppträdande med besättningen”, berättar Emanuel Persson, expeditionsledare på Ostindiefararen.

 

hotellgoteborg400logga

En kommentar till “Upplev Göteborg – Bo billigt på hotell!

Kommentarer inaktiverade.