Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Dagens Sverigebild – Jämtlandsflygs helikopter i kvällsljus, Östersund!

Foto; Egon Isaksson

Jämtlands Flyg opererar en flotta bestående av sju moderna helikoptrar, vi äger sex helikoptrar och hyr vid behov in extra resurser via dry-lease. Vi producerar runt 4.000 flygtimmar per år.

Med över femtiofem års erfarenhet, mellersta Sveriges största helikopterflotta och helikopterbaser i Jämtland, Härjedalen och Lappland står vi på Jämtlands Flyg beredda att lösa dina behov av helikoptertjänster. Med säkerhet, effektivitet och med fjällen som hemmaplan utför vi allt från brandbekämpning, viltvård, rensamling och avancerade lyftjobb till snabba persontransporter och helikopterskidåkning. Vi är familjeföretaget som Gunnar ”Spökis” Andersson grundade för mer än 55 år sedan och som nu förvaltas vidare i tredje generationen med VD Sara Grinde i spetsen.

Jämtlandsflygs hemsida

Facebook

Stort tack för din medverkan med denna vackra bild, Egon!