Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Badrumsinspiration med hjälp av inr

Fotograf/Källa; Daniel Hertzell. Stylist: Mikael Beckman för INR

Vi bor i ett egensnickrad trähus med vita knutar, inte helt olikt en Smålandslänga. Efter mer än de trettio år som vi bott här börjar ju vissa delar av bostaden att bli lätt slitna, milt uttryckt. Det som familjen genom åren slitet mest på är vårt kära badrum som är i stor behov av en renovering. Själv lutar jag åt det lantliga badrummets stil men efter många sökningar på nätet bland olika badrumsleverantörer fann vi en intressant och glad lösning hos INR som tillverkar duschväggar och produkter för badrum. På deras hemsida hittade vi badrumsinspiration i mängder! Så om du själv är i färd med att renovera eller bygga nytt badrum och söker badrumsinspiration så har du hittat helt rätt.

Vi fastnade för badrummet på bilden ovan. Känns fräscht, glatt och mysigt. Precis som ett badrum bör vara där man ska inleda dagens vedermödor med att själv fräscha upp sig så man blir glad och mysig på jobbet! Men ett badrum ska förstås fungera lika bra dygnet om, morgon som kväll. På morgonen ska det hjälpa dig att få en bra start på dagen och på kvällen ska det hjälpa dig att varva ner inför en skön nattsömn. INR har många smarta lösningar med ljusinsläpp som gör att du känner dig välkommen in i ditt badrum hela din långa dag.