Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

En mysig och romantisk restaurang!

Vad gör en restaurang mysig och romantisk? En man gärna återkommer till?
När jag var yngre och för första gången bjöd ut min nuvarande kära hustru på middag valde jag en krog i Malmö som hette ”Kocksa Krogen”. Det var och är en väldigt populär krog och restaurang. Inte bara för att de har utomordentligt god mat, lagad av duktiga, kunniga kockar utan också för att de säkert hade/har Malmös vackraste och mysigaste inredning och möbler som tillsammans med levande ljus och lugn, mjuk musik i bakgrunden, skapar en romantisk och njutfull stämning, perfekt för en första dejt! För har ni tänkt på hur viktig miljön är där man sitter och äter? Att maten faktiskt verkar smaka mycket bättre om man befinner sig på en plats, vare sig det är i hemmet eller ute på någon restaurang, om det är mysigt omkring en? Något att tänka på för alla restaurangägare, nyblivna som de redan etablerade. Det är ju ganska många gånger man vänt i dörren på en restaurang bara genom att kika in i den och valt en annan mer smakfull. Speciellt om man har velat ha ett trevligt ställe för dejter!

Ett välkänt företag som erbjuder fina restaurangmöbler är, azdesign. De erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av restaurangmöbler allt ifrån restaurangsoffor, fåtöljer, stolar, barstolar, restaurangbord, utemöbler, restauranginredning mm. Det är flera av Sveriges ledande arkitekter, inredningsföretag, företag, restauranger som anlitar AZ Design idag så du gör ett bra val av leverantör om du väljer dem. Restaurangmöbler har ju många funktioner. De ska vara stiliga, man ska vilja se dem och stolarna eller fåtöljerna ska vara inbjudande att sitta i. De ska vara funktionella, både personal och gäster ska känna att restaurangmöblerna är komfortabla och praktiska. Inredningen i restaurangmiljöer ska vara lockande så att gäster vill komma till restaurangen och njuta av miljön tillsammans med maten. Möblerna ska också göra det lättare för personalen att utföra sitta arbete som bord från azdesign till exempel.

azdesign450

För det är helt klart vanligare att kunderna stannar längre där miljön är fin och lugn än en miljö som är ful och stressig. En bra restaurang, som Kockska Krogen, som jag nämnde, återvänder man ju som kund gärna till gång på gång. Dessutom tipsar man ju sina vänner, affärsbekanta  och andra man känner om restaurangen så inredning och möbelval, förutom då god mat, är nödvändigt att ha om man vill skaffa sig ett namn inom restaurangbranschen..