Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Möbler till konferens

Foto; creekmoreco, pixabay

Driver Ni ett hotell, vandrarhem, restaurang, spa eller någon annan form av verksamhet där det erbjuds möjlighet för konferenser, är det i högsta grad viktigt att få bra konferensmöbler som är både snygga, funktionsdugliga, har bra kvalité och är anpassningsbara.Står Ni i beredskap att köpa nya möbler eller behöver byta ut slitna så är fällbara bord som ger en flexibel verksamhet, det bästa. Gärna flyttbara med hjälp av vagnar så det blir lätt att möblera om i lokalen då man kan ta fram och bort borden på ett simpelt sätt. Det går att snabbt skapa den rätta konferensmiljön tack vare de fällbara borden, antingen i form av rader med kongressbord eller bordskombinationer att sitta runt omkring vid gruppmöten som ovan på bilden. Fällbara, runda bord kan vara ett alternativ för vissa konferenser. Gäller det ett party samt ett eller flera bankettbord för festverksamhet är bord med en mjuk skiva det bästa alternativet för en elegant och tyst dukning. Ibland behöver man extra tillbehör så som benförlängare eller gavelstycken med rundade hörn och rundade ändskivor som gör att möjligheterna utökas att möblera. www.azdesign.se, erbjuder ett brett utbud av konferensmöbler. Konferensmöbler omfattar, stolar, bord mm. Just konferensbord från AZ Design, är väldigt snygga, funktionsdugliga och anpassningsbara.

konferensbord_runt680
Konferensbord Event grå. . Foto, azdesign.se