Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Dagens Sverigebild- Vy över Stockholm, vintern 2016

Foto; Roger Forsmark

Källa; Wikipedia
Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm utgörs av bebyggelsen i Stockholms kommun, Stockholms stad, den centrala delen av tätorten Stockholm. Stockholm är centralort för kommunen, residensstad i Stockholms län och stiftsstad i Stockholms stift och Stockholms katolska stift. Stockholm har cirka 1,4 miljoner invånare och är den av Sveriges städer som besöks av flest utländska besökare, med över en miljon per år.
Slut källa

Stort tack för din medverkan med denna vackra vy över Stockholm, Roger!

Roger Forsmarks vackra bild finner du även inne i min fotogrupp på Facebook, som heter just ”Dagens Sverigebild
Välkommen in och kika och blir gärna medlem!