Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Ljusmanifestationer landet runt den 15 februari!

Foto; geralt, pixabay

På internationella barncancerdagen den 15 februari uppmärksammar Barncancerfonden, barn och ungdomar med cancer. I Sverige är cancer den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år.  Ljusmanifestationerna anordnas av Barncancerfonden denna dag för att uppmärksamma de drygt 300 barn som insjuknar i cancer varje år, och för att hedra och minnas de barn som inte överlevt.

Barncancerfondens webbplats finns en aktuell lista med platser, tider, kartor och ansvariga kontaktpersoner för varje manifestation. Här presenterar vi de platser och tider som är bekräftade i dagsläget. Fler ljusmanifestationer kan tillkomma och publiceras då i den lista som nås via länken ovan.

Välkommen att delta!