Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Dagens Sverigebild – Vy från Mickeltemplet, Särna

Foto; Theres Sålder Antonsson‎

Mickeltemplet – Utsiktstorn. Källa, Särnaturism 
Ett lätt tillgängligt givet utflyktsmål är Mickeltemplets utsiktstorn. Vid klart väder kan du se ända in i både Norge och Härjedalen. Mickeltemplet ligger utmed vägen mot Sälen, 3 km från Särna.
Slut källa

Särna – Porten till Fjällriket – Källa, Särnaturism 
I Särna finns det högsta fallet, det äldsta trädet och den mest unika fjällfaunan. Här finns också den kallaste vintern och de varmaste människorna. Stillsam och vild bäddar fjällriket in den lilla byn vid den vackra sjön. Det utmanar, berättar, ger ro och inspiration till alla som vill stanna upp och lyssna. Här i fjällskogen bor människor, som hand i hand med naturen alltid gått sin egen väg. I Särna är livet enkelt och okonstlat. Människor har levt här i generationer. Vissa har upplevt världen, men återvänder alltid. Tillbaka till den härliga humorn och folket som säger vad de tycker. Andra har tänkt passera men valt att stanna. I Särna mår man gott. Slut källa

Stort tack för din medverkan med denna vackra bild, Theres!