Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Succé för Jerry Williams – fortsätter på Scalateatern i höst

Fotograf/Källa; Mats Bäcker

Förra veckans premiär av ”Jerry Williams – Man måste få lira” på Scalateatern i Stockholm hyllades av både publik och press. ”Trodde Jerry Williams verkligen själv att han kunde hålla sig ifrån rocken? På premiären fullkomligt osar han av spelglädje.” tyckte Expressen och Dagens Nyheter skrev att ”Williams utstrålar engagemang, koncentration och enorm kärlek till den tidiga rock’n’rollens ursprungliga kraft”. Hela vårsäsongen är i princip utsåld och för att möta det stora publiktrycket är det nu klart att showen fortsätter på Scalateatern i höst. Nypremiären blir den 22 september och biljetterna släpps på måndag.

”Man måste få lira” hade premiär på Kajskjul 8 i Göteborg hösten 2015, två år efter supersuccén med ”The Farewell Show” som sågs av 250 000 personer. Sveriges rockkung kunde helt enkelt inte hålla sig längre. ”Familjen, hunden, kompisarna, gymmet och ishockeyn är okey. Men… fan… man måste få lira!” sa Jerry Williams då.

Ett halvår senare är Jerry Williams fortfarande lika spelsugen – förra veckan hade ”Man måste få lira” nypremiär i Stockholm i en hyllad, uppdaterad version med tre sångerskor på scen tillsammans med Jerry och hans 8-mannaband.

Vårens 39 föreställningar är redan i det närmaste utsålda och nu är det klart att succén fortsätter i höst! Nypremiären på Scalateatern blir den 22 september och ”Man måste få lira” spelas torsdagar till lördagar och utvalda söndagar hela hösten ända till den 17 december.

Medverkande:
Jerry Williams
Sång: Paris Renita, Kiralina Salandy och Anna Sise
Keybord/music director: Svante Persson
Gitarr/sång: Matte Lagerwall
Trummor: Nicci Notini Wallin
Bas/sång: Kaj Söderström
Gitarr: Staffan Astner
Sax: Wojtek Goral
Sax: Tomas Jonsson
Trumpet: Martin Lood
Regi: Göran Appelkvist

Pressröster om ”Jerry Williams – Man måste få lira”:
”Spelglädjen. Energin. Publikkontakten. (…) Jerka lirar rock’n’roll som hans liv hängde på den”
/Aftonbladet, 4 plus

”Osar av spelglädje och rock”
Expressen, 4 getingar

”Williams utstrålar engagemang, koncentration och enorm kärlek till den tidiga rock’n’rollens ursprungliga kraft”
Dagens Nyheter, betyg 4

”Jerry Williams drivs av en inre rockvulkan (…) Det är fullt ställ från första takten”
/Göteborgs-Posten

Biljetter:
Biljetter säljs via Blixten.se. Biljettsläpp för höstens shower måndagen den 8 februari.

”Jerry Williams – Man måste få lira” produceras av Blixten & Co och Ringside Event.

Blixten & Co är ett av Sveriges ledande bolag inom liveunderhållning.

Vi representerar ett sjuttiotal av Sveriges mest framstående artister och arbetar med underhållning inom så vitt skilda områden som musik, humor, dans, teater, föreläsningar och konferenciersjobb. Vi producerar konserter, shower, musikaler och teaterföreställningar för både fasta scener och på turné i hela Skandinavien.
Vår framgång tror vi ligger i vår ambition att arbeta långsiktigt tillsammans med våra artister och arrangörer, men även med publiken och företag. Vi tummar aldrig på kvaliteten vilket skapar relationer som håller. Läs mer på Blixten.se