Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

​​Vårvintern i Åre inleds tillsammans med RIX FM

Skidfest med bl a mello-aktuella Ace Wilder!

Den femte årstiden brukar ofta vara benämningen på sista delen av vintern i Åre och den kan sträcka sig ända fram till midsommar. I år blir det en riktig brakstart på vårvintern med RIX FM på besök 7-10 april. En skidfest med RIX MorronZoo som sänder live, skidtävlingar och uppträdanden av melodifestival-aktuella Ace Wilder och Darin, Danny och Albin & Mattias.

Sol, snö och fina skidförhållanden kännetecknar den femte årstiden och att RIX FM besöker oss är en perfekt inledning på kanske den finaste årstiden. Åre är för många ett välkänt skid- och nöjesmecka och vårt samarbete med RIX FM stärker det, säger Björn Broström, SkiStar Åre.

– I flera år har RIX FM I Fjällen  varit ett kärt inslag hos våra lyssnare, men aldrig har vi haft så många vinnare med oss som vi kommer ha i år, säger Anders Sjöland, Marketing Director Radio – MTG Sverige. RIX FM’s Adam Alsing, Laila Bagge och Marko ”Markoolio” Lehtosalo kommer finnas på plats när RIX MorronZoo sänder live från Åre. De kommande veckorna kommer RIX FM tävla ut vinnarpaket som inkluderar boende, skidutrustning och SkiPass. RIX FM har även med sig artister som står för underhållningen på nöjesmetropolen Bygget. Mello-aktuella Ace Wilder samt Darin, Danny och Albin & Mattias är klara.

Kort om SkiStar:
SkiStar AB (publ), vars B-aktier är noterade på Nasdaq OMX Mid Cap Stockholm, äger och driver skidanläggningar på alpindestinationerna Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige samt Hemsedal och Trysil i Norge samt Hammarbybacken i Stockholm. Kärnverksamheten är alpin skidåkning med gästens skidupplevelse i centrum. Övriga verksamheter är logiförmedling, skidskola och skiduthyrning. Här finns vinterns evenemang: eventkalender SkiStar