Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Rod Stewart tar sin ”Hits 2016” till Stockholm och Malmö

Nu är det klart att ingen mindre än levande legenden Rod Stewart tar sin ”Hits 2016”-turné till Sverige för konserter både i Stockholm och Malmö nästa år. Den 25 maj spelar han i Ericsson Globe i Stockholm och den 26 maj är det Malmö och Malmö Arenas tur.

Det råder ingen brist på listettor att välja från när det gäller Rod Stewart. Denna turné kommer garanterat leva upp till namnet ”Hits”, med tidlösa klassiker såsom: You Wear It Well, Maggie May, Da Ya Think I’m Sexy, Baby Jane, The First Cut is the Deepest, I Don’t Want To Talk About It, Tonight’s The Night och Sailing.

Rod Stewart hälsar:
“I’m looking forward to a fun, energetic series of shows with my wonderful fans in Europe – I’ll be playing your favorite hits, with a few surprises too.”

Turnén hyllar också släppet av hans 29:nde studioalbum ”Another Country” som nu är ute till försäljning. Albumet bjuder på låtar skrivna och producerade av Rod Stewart själv, vilket återigen cementerar honom som en av vår tids mest skickliga låtskrivare. Albumet är ett varierat album där Rod utforskar nya musikaliska stilar såsom reggae, ska och keltiska melodier tillsammans med hans mer traditionella sound.

Rod Stewart är en av de bäst säljande artisterna någonsin med över 200 miljoner sålda album. Hans karaktäristiska röst, stil och frisyr har korsat populärmusikens alla genres och gjort honom till en av få artister vars stora framgång sträckt sig över hela fem decennier. Han har blivit invald i Rock & Roll Hall of Fame två gånger (som soloartist och som medlem i The Faces), vunnit de flesta priser man kan vinna och nu även aktuell med ett nytt album.

Rod Stewart visar återigen att han är att räkna med både på skiva och på scenen under en lång tid framöver, och ingen är gladare över det än vi. Vi ser nu fram emot inte bara en, utan två konserter med denna gigant i maj. Vi ses i Stockholm och Malmö!

Datum

25.5 – Ericsson Globe, Stockholm
26.5 – Malmö Arena, Malmö

Biljetter 
Stockholm: Biljetterna kostar 595-1450 kr + serviceavgift och säljs via www.LiveNation.se, www.AXS.com samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 0771 31 00 00

Malmö: Biljetterna kostar 495-1225 kr + serviceavgift och säljs via  www.LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnetombud samt Malmö Arena 077-578 00 00.