Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Drömmar av silver, drömmar av guld….

Den här mamman vann 3,9 miljoner kronor och bjöd sina döttrar på drömresan! 

Drömmar av silver, drömmar av guld…. Så börjar en sång som jag hörde som liten. Och visst drömmer vi alla om att ha så mycket pengar att vi och våra barn blir ekonomiskt oberoende resten av livet. Det är inte alltid helt lätt att jobba sig till det. Det krävs mycket hårt arbete, ofta föräldrar med god ekonomi så man får en god start på livet. Och så krävs det ofta en hel del tur. Man behöver även lite tur om man försöker förverkliga sina drömmar via olika spel också. Jag driver ju och äger lite hemsidor om resor, upplevelser och äventyr och ibland verkar det som att folk tror jag skär guld med täljkniv på intäkterna jag får in på dem. Inget kan vara mer fel. Det enda jag kan tälja det är små snidargubbar av trä som typ Emil i Lönneberga. Därför spelar jag som många på lotto.

För än lever mina drömmar om att ta med hela familjen på en underbar resa någonstans till en paradisö där vi kan ligga under palmernas svalkande skuggor, vandra på varma saltstänkta sandstränder och bada i ett klarblått hav. Men det är ju så många andra drömmar man har, eller hur? Ett fint hus, en elbil typ, Tesla, en motorcykel typ modell Harley Davidsson. En värstingkamera, varför inte en skogsgård? Det är en bra investering inför framtiden. Alla har vi något vi drömmer om, något vi längtar efter. Fattig som rik. Så därför har ju  nu satt några slantar på att spela på lotto och vinna sådär 290 miljoner kronor. Det är en bra start för att nå fram till sina drömmen och nå sina mål. Några här i livet har väldigt mycket tur och vinner en halv miljard dollar. Och visst hade det varit kul. Tänk att få både uppnå sina egna drömmar och dessutom ha pengar över att kunna hjälpa andra som bara haft otur här i livet? Men som jag brukar säga till frugan min: Man vinner aldrig något om man inte vågar satsa lite!

Multilotto_Hogvinst
Nästan 580 miljoner dollar! Svårt att greppa men inte svårt att göra av med…