Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Vårturné för soloaktuella Maria

Fotograf/Källa; Oscar Näsström

Efter att ha förgyllt svensk pop- och rockmusik med bandet Sahara Hotnights debuterar Maria Andersson som soloartist i vår. Marias första singel ”End Of Conversion” finns ute nu och i vår släpps debutalbumet. Albumsläppet följs av en vårturné som startar 11 maj på Fasching i Stockholm och därefter besöker Jönköping, Malmö, Hultsfred och Göteborg.

Efter klassiker som ”Cheek to Cheek” och ”Hot Night Crash” känns det självklart att Maria är tillbaka med ny glimrande musik, nu för första gången under eget namn.

Livepremiären blev på festivalen Where’s the Music? i Norrköping förra helgen och i fredags släpptes Marias första singel ”End Of Conversion” på skivbolaget Woah Dad!. Senare i vår släpps albumet ”Succession” och efter releasen väntar en vår- och sommarturné.

Vårturné:
11 maj – Stockholm, Fasching
13 maj – Jönköping, Hush Hush Club
14 maj – Malmö, Grand
20 maj – Hultfred, Hulingen
21 maj – Göteborg, Pustervik

Klara sommardatum:
16-18 juni – Uddevalla, Solid Sound
7-9 juli – Borlänge, Peace & Love
Fler datum tillkommer.

Biljetter:
Biljetter till vårens turné säljs via blixten.se och lokala återförsäljare.

Länkar:
Videoteaser: www.youtube.com/watch?v=_vOHJSAuRkI
Facebook: www.facebook.com/mariamusikofficial
Spotify: open.spotify.com/album/0PCF5oBblpGFnl6yLQzUBK

Blixten & Co är ett av Sveriges ledande bolag inom liveunderhållning.

Vi representerar ett sjuttiotal av Sveriges mest framstående artister och arbetar med underhållning inom så vitt skilda områden som musik, humor, dans, teater, föreläsningar och konferenciersjobb. Vi producerar konserter, shower, musikaler och teaterföreställningar för både fasta scener och på turné i hela Skandinavien.
Vår framgång tror vi ligger i vår ambition att arbeta långsiktigt tillsammans med våra artister och arrangörer, men även med publiken och företag. Vi tummar aldrig på kvaliteten vilket skapar relationer som håller.