Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Nöden har ingen lag!

Foto; pixabay.com

Jag minns en gång för länge sedan när en släkting skulle ha en sextioårsfest. Den firade var en populär man och därför kom det väldigt mycket människor för att fira honom. Man hade bullat upp med massor av mat, öl och vin utanför deras bostadshus i trädgården och festen pågick framåt småtimmarna. Allt gick som en dans och alla hade roligt.  Det enda man inte hade tänkt på var att det bara fanns en enda toalett i bostaden. Och gästerna var flera hundra! Dagen efter såg det inget vidare ut runt om på tomten. I mörkret hade folk gjort sina behov lite överallt för nöden har ingen lag.

Det är något att tänka på om man ska arrangera stora fester eller evenemang av olika slag. Man måste se över de sanitära behoven. Att hyra in ett par toalettvagnar är en smart idé och det finns företag som erbjuder detta. Ett bra råd är att hyra in någon handikappanpassad vagn också. Några populära toaletter man brukar hyra är Holken och Bajamaja, men varje arrangemang kräver sin typ av toalett. Badplatser och golfbanor, bröllop vid någon sjö, kick-offer, möhippor, svensexor och födelsekalas för att nämna några har olika behov och man kan behöva hyra in, förutom toaletter, urinoarer, duschvagnar och kanske till och med disklösningar.