Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Bellamy Brothers till Sverige hösten 2019!

David och Howard Bellamy ”The Greatest Hits Tour”

David och Howard Bellamy är en av den amerikanska countryns stora giganter, duon har spelat in skivor tillsammans med Dolly Parton, Allan Jackson, Tanya Tucker och Montgomery Gentry samt turnerat både med Beach Boys och Doobie Brothers och en rad andra världsartister. Nu är det klart att ”The Greatest Hits Tour” med världspopulära duon gästar Göteborg, Stockholm, Malmö och Gävle hösten 2019.

-”Vi är ett vägfarande folkslag skrattar Howard, när vi frågar hur de fortfarande orkar ge runt 200 konserter runt om i hela världen varje år. Det är massor av folk som växt upp med oss genom åren och det har hela tiden dragit med sig en ny generation Bellamy fans från år till år och det värmer verkligen våra musikhjärtan enormt mycket”. Säger Howard Bellamy

Biljetterna till Bellamy Brothers ”The Greatest Hits Tour” släpps fredag den 1 mars 2019 via lokala biljettkontor (Se turnéplan nedan).

Bröderna David och Howard Bellamy har under sin drygt 40-åriga karriär gett ut över 50 album och berört människor över hela världen med sina texter och melodier. Bröderna startade sin karriär 1968 och det stora genombrottet kom med låten ”Spiders & Snakes” som blev en jättesuccé och sålde mer än 3 miljoner exemplar. Den sången placerade gruppen i samma kategori av stora artister som Bob Dylan, Van Morrison och James Taylor. När man ett par år senare fick en världshit med låten ”Let your love flow” förändrades allt och man fick en stor skara trogna fans över hela världen och har sedan dess haft över 20 Nr 1 placeringar på listorna runt om i världen.

Turnéplan: Bellamy Brothers ”The Greatest Hits Tour”

9 oktober Göteborg, Lisebergsteatern.

10 oktober Stockholm, Skandiascenen.

11 oktober Malmö, Nöjesteatern.

12 oktober, Gävle, Konserthuset.

(med reservation för eventuella ändringar)

Läs mer:
www.besterman.nu

Kontakt
Rickard Werecki
Promotion & kommunikationsbyrå inom:
Artist, Musik, Turneér, Konserter, Teater, Nöje och Krogshower.
Läs mer se: www.werecki.com

 

ListitSweden.se i samarbete med ”werecki promotion company”

Lämna ett svar