Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Alexandra Bylund älskar sociala medier och kommunikation

Som bloggare eller ”Influencer” som det så fint heter idag, har man ju ofta många andra influensers som man följer. För att se och lära och bli inspirerad av.  I många år har jag följt Lars ( The Lost Cyklist) och hans blogg där han skriver om alla sina fantastiska resor med sin cykel, Världen över. En annan jag följt mycket är Annelie Pompe, som kallas ”Världens högsta och djupaste kvinna” efter att hon har världsrekordet i fridykning med 126 meter och hennes bedrift att bestiga Världens högsta berg, Mount Everest, utan syrgas!

En annan fantastisk kvinna jag följt är Annelie Utter, som har tagit helt underbara djur- och naturbilder under alla sina resor. Hon driver även ett café hemma i Sverige när hon inte är på resande fot. Jonna Jinton, är en annan ung kvinna som jag började följa när hon flyttade från Göteborg upp till den norrländska lilla byn, Grundtjärn. Hon började med två tomma händer och har idag blivit en etablerad konstnär och fotograf som med sina youtubefilmer blivit närapå en Världskändis idag.

Jag följer många fler förstås men ska inte rabbla upp alla. Däremot upptäckte jag så för en tid sedan, Alexandra Bylund, som också har bloggat i en himlans massa år. Det började, back in the days, med att hon bloggade om vardag och mode — ett ämne som väl är det mest vanligaste på idag bland bloggare. Men idag handlar det som Alexandra bloggar om istället mycket om sociala medier och entreprenörskap. Hon älskar sociala medier och kommunikation, och är väldigt duktig på just det. Hon driver en sociala medier-byrå som heter Mama Said Media, har en podcast som heter Sociala medier och Kommunikationspodden, hon har startat en webbutbildning som heter Social Media Academy och har även en annan podd, om entreprenörskap.

Alexandra har mycket att lära oss om sociala medier och kommunikation så är du intresserad av det och kanske jobbar med det, ta del av all hennes kunskap och färdigheter. Hennes kurser är mycket populära så hoppa på så snart du kan. Hon finns även på Facebook förstås.

Lämna ett svar