Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Utvecklingsansvarig sökes till Norrvikens trädgårdar i Båstad!

Norrviken är i en stark utvecklingsfas. Därför söker man nu en ny kollega för sina utvecklingsprojekt. Som person har du erfarenhet av större trädgårdsprojekt, affärsutveckling eller event.

Om Norrvikens trädgårdar

Norrvikens trädgårdar befinner sig i en stark utvecklingsfas av både restaurering av de befintliga stilträdgårdarna och nyanläggning av innehåll och upplevelser i trädgårdarnas olika rumsligheter.

Trädgårdarna besöks för att betraktas och njutas av och fungerar även som en arena för konserter, teatrar, mässor och utställningar. Villa Abelin som är belägen mitt i anläggningen är en unik mötesplats med sina vackra konferensrum och sviter, cafeteria och restaurang för 440 sittande gäster.

Norrvikens trädgårdar grundades av Rudolf Abelin. Han kom till Båstad 1906 i sitt sökande efter en plats där han kunde förverkliga sin dröm om att skapa ett ”levande trädgårdsmuseum”. Rudolfs vision vill vi förvalta och förflytta till vår samtid. Under kommande år kommer trädgårdarna på Norrviken att utvecklas mycket. Vi kommer att investera i både växtlighet och människor som vill vara med och förverkliga vår vision. Nu söker vi dig som vill ha en nyckelroll i driften av anläggningen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för utvecklingen av innehållet på Norrvikens trädgårdar. Det handlar om att skapa koncept och upplevelser för våra besökare och affärspartners. Du kommer arbeta med praktisk ledning av projekten och vara en nyckelroll i Norrvikens utveckling. I din roll kommer du ta fram årliga planer för anläggningens utveckling, konceptualisera och paketera upplevelser och event kopplade till trädgården och våra nya projekt. Arbetet kommer att ske i tät samverkan med VD, trädgårdens driftledare och anläggningens engagerade ägare.

Din profil

Du är projektledare, entreprenör och/eller affärsutvecklare med god erfarenhet av projekt. Vi söker dig som brinner för utveckling. och trivs att arbeta i en miljö med många bollar i luften och snabba beslut. Du trivs med att få effektivitet och arbetsglädje runt dig och har en naturlig fallenhet att leda människor och driva projekt.

Varaktighet/Arbetstid

100% tjänst på plats i Båstad. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Viss arbetstid kan bli förlagd till helger. Årsarbetstid.

Lön

Fast lön enligt ök.

Start

Omgående, eller enligt överenskommelse

Ansökan

Rekryteringsprocessen sker kontinuerlig, dock vill vi ha din ansökan senast 20 maj. Då Norrviken är i en stark utvecklingsfas kommer CV som passar vår anläggning framåt, sparas för framtida rekryteringar.

Eventuella frågor besvaras av VD Camilla Berthilsson, camilla at norrvikenbastad.se eller mobil 070-899 97 68 eller nuvarande utvecklingsansvarig Kajsa Vildängen kajsa at norrvikenbastad.se eller mobil 070-335 16 85.

Skicka din ansökan omgående till “kajsa at norrvikenbastad.se”

Läs mer om Norrvikens Trädgårdar här på ListitSweden!

ListitSweden i samarbete med Norrvikens trädgårdar

Lämna ett svar