Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Dagens Sverigebild – Sylarnas fjällstation

Anna-Karin Eskilsson, har tagit denna underbara bild på hennes dotters hund av rasen Papillon. Hennes bild finns även med inne på facebookgruppen, ”Vandra med hund”.

Här vid Sylarnas fjällstation, som är en fjällanläggning i västra Jämtland i Undersåkers socken i Åre kommun. Fjällstationen ägs av Svenska turistföreningen. Fjällstationen som ligger i väglöst land har 100 bäddar och ligger intill fjällmassivet Sylarna. Flertalet sommar- och vinterleder går intill stationen. Bland annat till Blåhammarens fjällstation, Storulvåns fjällstation, Helags fjällstation samt till den norska fjällstationen Nedalshytta. Fjällstationen ingår i den populära vandringsleden Jämtlandstriangeln.
Källa; Wikipedia

Lämna ett svar