Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Måns Zelmerlöw åker på exklusiv Sverigeturné i höst!

FOTO: Aorta

Måns Zelmerlöw släpper album och åker på exklusiv Sverigeturné i höst!

Måns Zelmerlöw är äntligen tillbaka live efter en tids paus med några exklusiva datum i samband med releasen av nya albumet ”TIME” i oktober, turnén gör fyra stopp i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

I våras bröt Måns Zelmerlöw tre års tystnad och släppte äntligen ny musik. Första singeln kom redan i mars och var en duett med Dotter ”Walk with Me” – låten blev snabbt en radiohit och passerar i dagarna 7 miljoner streams.

I maj släpptes hela tre singlar inom loppet av två dagar; ”Better Now”, ”Grow Up to Be You” och ”Fuego” som alla snabbt blev stora favoriter på radio och fortfarande klättrar på listorna. Låtarna gav oss försmak på det kommande albumet ”TIME” som släpps 18 oktober. Vi kan nu också bekräfta att Måns åker ut på Sverigeturné i samband med release och besöker Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun i oktober.

Måns är en av Sveriges största artister och med sig i bagaget har han en vinst i Eurovision, något många artister endast kan drömma om. Låten ”Heroes” som han vann Eurovision med har idag streamats över 100 miljoner gånger på Spotify! Med sprillans ny musik har Måns etablerat sig som en av Europas största popstjärnor.

Jag är så otroligt taggad på att komma tillbaka till Sverige och få spela på hemmaplan igen! Det är alltid bäst att spela hemma i Sverige och i höst kommer ni se att något helt nytt”, säger Måns.

Turnén drar igång den 18 oktober på KB i Malmö och fortsätter sedan till Nalen i Stockholm, Falu Bowling & Krog i Falun och avslutas den 27 oktober på Trädgår’n i Göteborg. Vi längtar efter att äntligen få se Måns Zelmerlöw live på hemmaplan!

Datum:

18/10 – KB, Malmö
25/10 – Nalen, Stockholm
26/10 – Falu Bowling & Krog, Falun
27/10 – Trädgår’n, Göteborg

Biljetter släpps kl 09.00 på fredag 23 augusti via LiveNation.se

 

Helene Wigren PR & BEYOND är en PR och kommunikationsbyrå med bred kompetens och över 20 års erfarenhet av varumärkesbyggande PR inom musikindustrin.