Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Hitta känslan i tavlor!

Söker du idéer till resor eller upplevelse med spänning, romantik eller glädje? På Listitsweden.se finn en hel del tips på vad du kan göra för att skapa nya minnen och upplevelser. Genom att själv fota eller skissa av en plats eller känslorna platsen framhäver kan Mynewart.se och konstnärerna hjälp dig ta fram en par unika handmålade tavlor. Du hittar platsen och känslan, Mynewart.se skapar unik konst och magi åt alla dina minnen. ‬

Tavlor skapar känslor och minnen‬
Har du någon gång upplevt en sån magi på en särskild plats eller ett ögonblick i livet du gärna vill föreviga? Det vanligaste idag är att man skapar en fotobok eller gör en tavla med fotografier. Varför inte skapa och bevara ditt härliga minne i en unik handmålad tavla? Att få vakna i sovrummet till din alldeles egna tavla eller njuta av den ifrån soffan i vardagsrummet. Det är svårt att slå det motivet och mer värdefull konst för dig och dina känslor och minnen är svårslaget. ‬

Inredning och miljö‬
Oavsett om du har nyrenoverat eller en äldre stil i ditt hem så passar utbudet av konst hos Mynewart.se alla rum. Stora tavlor går att få i många olika storlekar. Du kan även få ditt motiv uppdelat på flera mindre tavlor, på så vis blir alla mindre tavlor tillsammans på väggen ett enda stort motiv. Stora tavlor är något som blivit väldigt populärt att ha genom att fylla en hel vägg med det motiv som ligger en närmar hjärtat. Det finns även en hel del som fyller varenda centimeter på väggar med sina stora tavlor. Alla har vi olika tycke och smak när det både gäller inredning och konst. Några gillar stilrent och minimalt med färg, andra älskar färgstarka motiv. Mynewart.se erbjuder ett stort utbud både av motiv och storlekar på sina tavlor, det finns alltid något som passar för de flesta. Om inget passar skapar konstnärerna det mer än gärna. ‬

Motivet måste kännas rätt‬
Oavsett om du söker ett abstrakt motiv eller kanske ett landskap kan konstnärerna på Mynewart.se leverera den konst du önskar. Alla önskemål du har levereras till konstnärerna personligen för att sedan skapa den ideala tavlan för just dig och din miljö. Ingen annan kommer ha samma motiv som dig då alla tavlor är handmålade och varje penseldrag är unikt.‬

Genom att beställa hem en eller flera tavlor måste du få känna efter så de känns rätt i ditt hem. En förlängd ångerrätt hos Mynewart.se på hela 30 dagar erbjuds så du kan omplacera din tavla eller tavlor många olika gånger. Allt handlar om att du som kund ska känna dig säker och nöjd med ditt val av tavlor samt storlek och motiv. Alla beställningar oavsett storlek är kostnadsfria och skickas tryggt med spårbar frakt. ‬