Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Dagens Sverigebild – Fjällrävar

Foto; Ewa Nilsson

I sju timmar låg naturfotografen, Ewa Nilsson, som driver Lappland Photo, på fjället och väntade och väntade. Plötsligt kom de fram, den här underbara kullen med Fjällrävar. De spanar mot något och Ewa förklarar; “Alla tre var spänt fokuserade på vad deras syskon hade för sig en bit bort. Strax efter att jag tog bilden, rusade alla tre bort till de andra syskonen och snart var alla upptagna med busiga och vilda lekar.”

Ewa, var även intervjuad av Sveriges Radio om bilderna på Fjällräven. Ni kan lyssna på intervjun här med Ewa. Spola fram till 1.08 på bandet så får ni höra henne berätta själv om mötet med rävarna..


Foto; Ewa Nilsson

OM Ewa

Ewa Nilsson är en Naturfotograf som bor i Lycksele, en stad mellan kust och fjäll i Västerbotten, Södra Lappland. Området bjuder på fantastiskt landskap, ett rikt djurliv och underbara naturupplevelser. Ewa lever ett aktivt liv ute i naturen tillsammans med sin hund och sin kamera. Hennes intresse för naturen och dess innevånare startade i tidiga barnaår och det var för ca 8 år sedan hennes bildintresse förde henne till naturfotografering.

Tusen varma tack för din medverkan med dessa fina bilder, Ewa!