Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Sanna Nielsen kommer med sin Vegasshow till Helsingborg Arena 5 oktober

Efter succén på Börsen i Stockholm drar sångerskan på turné med sin Las Vegasinspirerade show ”Mitt Sanna jag”. Den 5 oktober kommer hon till Helsingborg Arena.

Föreställningen Mitt Sanna jag har blivit en ny fas för den folkkära sångerskan. Nu ska hela Sverige få uppleva Sannas hemliga sidor när den kritikerrosad showen lämnar Stockholm och beger sig ut på turné för att landa i Helsingborg 5 oktober.

Sanna har tagit chansen och lämnat sin ”comfort zone”. Efter Melodifestivalen med Undo och varma allsångs-somrar, klev hon in på Börsen med oväntade Motown-hits, Fleetwood Mac-rock, Patti LaBelle och en monolog signerad Camilla Läckberg.

– ”Jag upplever just nu en ny era i min karriär”, säger, säger Sanna Nielsen.

Föreställningen kretsar kring en barnstjärnas uppväxt, genombrott under skoltiden i Bromölla, musikdrömmarna, Svensktoppen och idolernas musik på 1990-talet. Fram till flytten från Skåne till Stockholm och det stora genomslaget med Undo i Eurovision Song Contest.

Arrangör: 2Entertain och Krall Entertainment

Bilden ovan; Helsingborg Arena är en av Sveriges modernaste arenor och är framför allt en satsning på idrotten. En huvudarena för inomhusidrott men också för konserter, kongresser och andra evenemang.

Om Helsingborg Arena
En ny stjärna på Helsingborgshimlen är tänd sedan 2012. En stjärna som tillfört ljus, ljud och annorlunda händelser. Helsingborg Arena är en plats för mångas magiska upplevelser. Byggnadens totala golvyta är 21 000 kvadratmeter och takhöjden i den största hallen är 15 meter. Arenan innehåller tre idrottshallar. Arenahallen rymmer 5 500 åskådare vid konserter och 4 700 åskådare vid idrottsevenemang. Helsingborgs Arena ingår i Helsingborg Arena & Scen AB som är ett av Nordens största kultur- och evenemangsbolag.

Läs mer på hbgarena.se

Lämna ett svar