Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Upptäck Öckerö kommuns rika natur- och kulturarv!

Foto; Happy Visuals

Kom och upplev det här och mycket mer under arenadagarna i Öckerö kommun 14–22 september!

Följ med på en arkeologisk vandring på Hönö eller en naturvandring på Grötö. Lyssna på föredrag om allt ifrån invasiva arter och municipalsamhällen tillbyggnadstraditioner. På biblioteket pågår en utställning om ull och i slutet av veckan får vi en visning av Öckerö gamla kyrka och hembygdsgården. På söndag ses vi på Bohus-Björkö där vi bland annat får en visning av ishuset.

Hela programmet hittar du HÄR!

Arrangeras av Västarvet, Öckerö kommun, Västkuststiftelsen och flera lokala aktörer.

 

Västarvet är en regional resurs i Västra Götaland. Vi gör natur- och kulturarvet levande och tillgängligt. Genom kunskap, utveckling och samverkan bidrar vi till ett hållbart samhälle. Västarvet är en del av Västra Götalandsregionen.

Lämna ett svar