Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Popfenomenet Melanie Martinez till Sverige 7 februari

Nu står det klart att det stora popfenomenet Melanie Martinez kommer till Sverige i med sin världsturné ”K-12”. Hon har hyllats för sin fantastiska förmåga att skapa kreativa liveframträdanden, och med sitt originella uttryck turnén formats till att bli något utöver det vanliga. Den 7 februari 2020 stannar Melanie Martinez till på Annexet i Stockholm, biljetterna släpps den 27 september kl. 10.00.

För Melanie Martinez har det visuella uttrycket alltid spelat en betydande roll för musiken, och för multitalangen är det omöjligt att slutföra en låt om hon inte först har visualiserat en hel musikvideo. ”Dollhouse”, från debutalbumet ”Cry Baby”, var den första officiella musikvideon som släpptes och fick bli startskottet för en explosion av kreativt skapande. Sammanlagt släppte och producerade Melanie 12 musikvideos för låtarna i albumen mellan 2014-2017, och kavalkaden av videos resulterade sammanlagt i över en miljard visningar.

För två veckor sedan släppte Melanie Martinez sitt efterlängtade nya album, som även det betitlas ”K-12”. Melanie fortsätter sitt originella och autentiska arbete vilket genomsyrar albumet och mycket fokus ligger på YouTube och YouTube Music för att fortsätta att stärka relationerna med hennes globala fanbase som består av nästan 8 miljoner följare.

Melanie har även i samband med det nya albumet skrivit, regisserat och medverkat i en musikalisk film med samma namn där musiken från albumet finns med. Framöver kommer alla fans att få komma närmre filmen via Melanies YouTube-kanal som bland annat delar innehåll om den kreativa processen och hur det var bakom kulisserna.

Genom ”K-12” konkretiseras Melanie Martinez kreativa uttryck och via hennes scenshow kommer vi att få stiga in i den visuellt inbjudande värld hon har skapat. Först ut är USA följt av andra städer i Europa innan hon den 7 februari kommer till Sverige och Annexet.

Biljetterna släpps den 27 september kl. 10.00 via allthingslive.se

 

OM Blixten & Co

Blixten & Co representerar ett 80-tal av Sveriges mest framstående artister och producerar konserter, shower, musikaler, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien. Blixten & Co producerar bland annat Lisa Nilsson-Kvinnan som är jag, ART, humorgruppen Stallet-Måndagsklubb på Rival, Mia Skäringer-No more fucks to give, Lola, Eric Gadd-OMG, Melodifestivalen och turnéer med artister som Veronica Maggio, Petter, Sarah Dawn Finer, Weeping Willows, Thomas Stenström, Pale Honey, Newkid, Moto Boy, Linn Koch-Emmery, STOR. Blixten & Co är sedan december 2018 del av nätverket All Things Live, den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. Vårt partnerskap i All Things Live täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som The Rolling Stones, Celine Dion, Green Day, Britney Spears och Eminem.

Lämna ett svar