Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Fjällresenärerna ger höga betyg till Ramundberget!

Fotograf/Källa; Emrik Jansson

När 4 500 fjällresenärer har sagt sitt så är det många av dem som gärna rekommenderar andra att besöka Ramundberget, så pass många att anläggningen kommer på en andraplats i gästundersökningen Mountain resort benchmark.

– ”Vi är otroligt glada och stolta över andraplatsen. Det är ett kvitto på att vi gör rätt saker för att möta våra gästers behov. Samtidigt förpliktar det och sporrar oss att jobba vidare för att utveckla våra produkter och upplevelser på anläggningen”, säger Lena Tusås, försäljnings- och marknadschef i Ramundberget.

Samtliga tre destinationer som toppar listan, av fjälldestinationer i Sverige och Norge, återfinns västra Härjedalen. Förutom Ramundberget så är grannarna Tänndalen och Funäsdalen med.

– ”Vi håller alla en hög kvalitet på nedfarter, spår och service här i västra Härjedalen vilket är inspirerande och något vi vet att gästerna uppskattar. Vi ger också draghjälp till varandra vilket är viktigt i konkurrensen gentemot andra stora anläggningar i landet och även i Norge”, säger Lena Tusås.

Undersökningen görs för fjärde året i rad av företaget Nordic Bench. Enligt dem är bland annat nedfarterna, boende och liftkapaciteten viktigt för fjällbesökare. En trend är att det blir allt viktigare med bra möjligheter till längdskidåkning samt barnvänlighet på en fjälldestination.

2019 har varit ett utmärkelsernas år för Ramundberget. Här finns Sveriges bästa pist, Sveriges bästa skidanläggning för barnfamiljer och Sveriges bästa fjällanläggning, enligt en omröstning bland Freerides läsare tidigare i år. Dessutom delar Ramundberget, tillsammans med övriga anläggningar i Funäsfjällen utmärkelsen Sveriges bästa skidort där Bruksvallarna, Funäsdalsberget, Tänndalen, Tännäskröket och Kapruet ingår.

– ”Ramundberget, som har varit en fjälldestination sedan 1930-talet, har mycket att erbjuda året runt och framför allt mycket att leva upp till vintertid. Vi har fantastiska medarbetare som gör detta möjligt och vi fortsätter att utvecklas med litenheten i fokus. Vi vill bevara det genuina vi har med servicen, äventyr och upplevelser med omtanke om naturen”, säger Lena Tusås.

För mer information:
Lena Tusås, försäljnings- och marknadschef, 070- 672 46 26

Lämna ett svar