Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Sverigeturné för ”Aldrig Ensam Show” föreställningen som ska rädda liv!

Kristofer Grezcula, Charlie Eriksson. Foto; Adrian Pehrson

”Aldrig Ensam Show” lyfter på locket till psykisk ohälsa, något av det mest tabubelagda som finns. De får det komplicerade ämnet att bli enkelt och hanterbart och ger konkreta verktyg som kan rädda liv. Grundaren Charlie Eriksson, en prisbelönt och uppmärksammad entreprenör som tillsammans med lovande talangen och musikern Kristofer Greczula beger sig ut på turné för att rädda liv!

Turnéplan: ”Aldrig Ensam Show” 2019

5 november Örebro, Hjalmar Bergman teatern.

6 november Norrköping, Hörsalen.

11 november Lund, Stadsteatern.

18 november Falkenberg, Falkhallen.

19 november Göteborg, Lisebergsteatern.

2 december Stockholm, Oscarsteatern.

Biljetterna är släppta via www.aldrigensam.com. Alla intäkter går oavkortat till ”Aldrig Ensam”.

Kristofer Grezcula, Charlie Eriksson. Foto; Lisa Veronica Persson

Idén med ”Aldrig Ensam” är att arbeta både förebyggande och stödjande på individ- och samhällsnivå genom att sprida information via sociala medier, opinion/utbildning och stödverksamhet. På det sättet vill vi reducera fördomarna kring detta tabubelagda ämne, få fler att våga söka professionell vård istället för att begå självmord. Vi förebygger genom att utbilda och förbättra människors kunskaper kring psykisk ohälsa. Vi arbetar också stödjande med Aldrig Ensam Gården och telefonrådgivning.

Om föreställningen: Det blir berättelser om Charlies gripande, men trots allt hoppfulla historia. Tillsammans på scen har han bjudit in en av Sveriges stora talang och musiker Kristofer Greczula som varvar med flertalet låtar. Tillsammans skapar de en stämning som trollbinder och ger minnen för livet och liv ska räddas!

Kristofer Greczula har skrivit låten ”You’re Not Alone” när han själv led av psykisk ohälsa och låten är numera en del av projektet, med över 8.8 miljoner streams på Spotify har den erhållit en guldskiva!

Lyssna: (Spotify) klicka här!

Om Charlie Eriksson:
År 2013 drabbades Charlie av en djup depression och gjorde flera självmordsförsök som nästan kostade honom livet. När han kämpade mot den psykiska ohälsan vågade han inte berätta för någon att han var sjuk, istället höll han allting hemligt för att slippa skämmas. I slutet av 2013 öppnade han upp hemsidan Aldrig Ensam som är ett informationsprojekt om psykisk ohälsa. Han ville dela med sig av sina erfarenheter och fylla igen det hål som fanns på Internet där enkel information om psykisk ohälsa saknades. Idag är Charlie flerfaldigt prisad entreprenör och efterfrågad föreläsare. Han delar med sig av sina erfarenheter runt om på scenerna i Sverige. Hösten 2017 utkom boken Aldrig Ensam som snabbt klättrade upp på topplistorna.

Kristofer Greczula:
Redan som barn gjorde han succé i talangtävlingar med sina Michael Jackson-tolkningar. När han var 16 år fick hans rockband Damn Delicious ett skivkontrakt med Lionheart. Det ledde till spelningar på stora svenska festivaler, bland annat välkända Sweden Rock Festival.Kristofer är numera bosatt i Stockholm där han har fått en fantastisk start på sin solokarriär som han inledde förra året. Singeln ”You’re Not Alone” , är skriven när Kristofer själv led av psykisk ohälsa. Låten har redan över 8,8 miljoner streams på Spotify och har sålt guld i Sverige. Kristofer har återkommande turnérat runt om i landet, men även varit i USA och spelat på anrika ställen i New York.

Läs mer via: www.aldrigensam.com

Presentations film (Facebook) Se här!

 

 

werecki promotion company
Promotion & kommunikationsbyrå inom: Musik, teater, turnéer, konserter, Kultur och Nöje .
Läs mer se: www.werecki.com

Lämna ett svar