Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Canon lanserar aktivitetskameran IVY REC!

Ta med Canon IVY REC på alla utomhusaktiviteter – den är rolig och lätt att använda, fästs på bältet eller på väskan och får enkelt plats i fickan. Kameran är vattentät*, stötsäker** och slitstark och hänger lätt med i svängarna. IVY REC har mängder av funktioner, inklusive filminspelning i Full HD med upplösning 1080p upp till 60 bilder per sekund, Wi-Fi och Bluetooth®-anslutning och den laddas via USB.

IVY REC finns i fyra färger: rosa, grön, grå och blå.
Fånga och dela alla spontana och äventyrliga ögonblick med den här kameran, så behöver du aldrig riskera skador på din smartphone.

Kameran väger bara 90 gram, har 13 megapixlar och alla äventyrare kan nu ta kvalitetsbilder och spela in filmer i Full HD på ett microSD-kort. Kameran är vattentät ner till ett djup på 2 meter i 30 minuter och är stötsäker från upp till 2 meters fallhöjd. IVY REC är utrustad med det som behövs för att klara tuffa utmaningar och förhållanden. Och skärmen kan inte spricka, eftersom klämman också fungerar som sökare och kan fästas på bältet, väskan eller nyckelbandet.

Ta med den på skidåkning, när du åker skateboard, utövar vattensporter eller cyklar mountainbike – IVY REC är slitstark och framtagen för att klara av både extremsport och lite lugnare fritidsaktiviteter. Med Wi-Fi och Bluetooth®-anslutning delar du direkt bilder och filmer på sociala medier genom Canons gratisapp Mini Cam*** med kompatibla iOS- och Android-enheter. Appen innehåller roliga bildredigeringsmöjligheter och har fjärrstyrd direktvisning, så att du kan se bilder eller filmer trådlöst utifrån kamerans perspektiv.

Canon IVY REC kompletterar den populära serien Canon Zoemini och är en del av ett spännande och innovativt produktsortiment, speciellt designat för den unga uppkopplade generationen. Canons fokus ligger på att det ska vara kul, enkelt och prisvärt och vi producerar produkter i världsklass som får innehållsskapare att släppa loss kreativiteten och dela sina upplevelser.

Registrera ditt intresse online om du vill ta del av ett exklusivt introduktionserbjudande. Bli en av de första som äger en Canon IVY REC vid säljstarten genom att registrera dig här! 

Rekommenderat pris inkl. moms:
Vid lanseringstillfället är endast ett rekommenderat pris i Euro tillgängligt: €129

Säljstart: November 2019

Canon IVY REC – viktiga egenskaper

●Filminspelning i Full HD och 1080p upp till 60 b/s

Spela in filmer i Full HD

●13 megapixlar

Fånga fantastiska detaljer, färger och nyanser

●Wi-Fi och Bluetooth-anslutning

För att dela bilder online och för fjärrstyrning

●Vattentät*

Ta undervattensbilder och -filmer på ett djup ner till 2 meter under 30 minuter

●Stötsäker**

Klarar stötar från upp till 2 meters fallhöjd

●USB-laddning och microSD-kort

Ladda bekvämt via USB och lagra på microSD-kort

●Lätt och slitstark design

För att fånga livets speciella ögonblick, varsomhelst, närsomhelst

●Canons app Mini Cam***

Fjärrstyrd direktvisning för att ta bilder och filmer

Överför bilder och filmer från Canon IVY REC till smartphone

Allt det roliga med att redigera bilder och filmer

Anm. till utgivare – Ansvarsfriskrivning

* Vattentät till ett djup ner till 2 meter under 30 minuter.

** Stötsäker från 2 meters fallhöjd. Testmetoderna för stöttålighet är unika för den här produkten och inga garantier lämnas för skador på eller funktionsstörningar i produkten.

***Redigering och delning kräver att Canons app Mini Cam hämtas, kostnadsfritt från App Store och på Google Play, med en kompatibel mobil enhet tillsammans med Canon IVY REC via Bluetooth®. Kompatibel med mobila enheter som kör iOS 11 eller senare, och Android-enheter som kör Android 5.1 eller senare.

Om företaget Canon

Canon Svenska AB är en del i den globala koncernen Canon Inc. som erbjuder produkter och tjänster inom innovativ bildhantering. Allt ifrån kameror, skrivare och tryckeriutrustning till tjänster för lagring och delning av bilder, dokumenthantering och digitalisering av processer.Canon Inc. som grundades 1937 omsätter cirka 320 miljarder SEK och har 198 000 anställda – varav 18 000 i Europa. Canon Svenska har 330 medarbetare och omsätter 1,2 miljarder kronor genom direktförsäljning, franchise och fristående återförsäljare. Canon är ett av världens mest forskningsintensiva företag och under 2018 lämnades 3 056 USA-patent in, vilket innebär en global tredjeplats. Canons filosofi, Kyosei, är att arbeta tillsammans för allas bästa. Där ingår Canons miljöarbete som syftar både till att minska både den egna, och kundernas, miljöpåverkan.
Mer information om Canon finns påwww.canon.se

Lämna ett svar