Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Fler avgångar till Vemdalen i vinter!

Snälltåget utökar antalet avgångar till Vemdalen i vinter genom att erbjuda transferbuss från och till Östersund på torsdagar under vintersäsongen. Det innebär att det nu även går att åka på weekend och kortvecka till Vemdalen.

Foto; Destination Vemdalen, Karl Vertegård

Varje lördagskväll under vintern går det nattåg från Malmö via bl a Stockholm till Vemdalen och åter på söndagarna, men nu blir det alltså möjligt att även resa på onsdagskvällar, med hemresa torsdagar. Den nya förbindelsen gör att det blir möjligt att resa på weekend med boende torsdag – söndag eller kortvecka söndag – torsdag.

Transfern på torsdagar körs från Östersunds järnvägsstation till och från de olika områdena i Vemdalen (Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike).

Vi på Snälltåget drivs av att ge våra resenärer en trevlig och prisvärd resa! Snälltåget tar dig mellan Malmö och Stockholm året runt. Under hösten och vintern går Snälltåget hela vägen från Malmö via Stockholm till Jämtlandsfjällen och på våren och sommaren kan du åka med oss till Berlin. Till Jönökping, Växjö och Blekinge tar du dig vidare med våra egna anslutningsbussar – Snälltåget på väg.

Lämna ett svar