Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Idag öppnar auktionen som avskaffar hunger

Den Goda Auktionen är en onlineauktion till förmån för Hungerprojektet. Idag kickar den igång för sjunde året i rad. Buda hem upplevelser och unika prylar samtidigt som du är med och avskaffar hunger. Auktionen är live till och med den 11 november på tradera.se.

Bilden ovan;
I Indien och Bangladesh arbetar Hungerprojektet med att mobilisera samhällen för en mer inkluderande och lokal demokrati. Det innebär bland annat ett fokus på kvinnors ledarskap och flickors rättigheter. Genom utbildningar i jämställdhet och ledarskap samt ett aktivt påverkansarbete gentemot regeringen skapar vi förutsättningar för att alla barn ska växa upp friska och med lika rättigheter. På bild ett program i Indien om ledarskap, flickors rättigheter och att säga nej till barnäktenskap. Rajasthan, Indien 2017.

Buda hem på Tradera
Buda hem spaupplevelser, restaurangbesök, signerade sporttröjor, skidkort med mera, samtidigt som du bidrar till avskaffandet av världshungern. Varje krona går till att bygga hållbara samhällen med fokus på att stärka kvinnors möjligheter, så att de med egen kraft kan avskaffa hunger och fattigdom i sina byar. Hittills har auktionen samlat in nästan 1 miljon kronor till arbetet med att avskaffa världshungern.

Foto/Källa; RobertoVi, Pixabay

Auktionen är live på Tradera den 1 till 11 november.

Några av objekten du kan buda på:

-Teaterkväll och middag på Playhouse Teater
-Julbordspaket med övernattning på Sälens Högfjällshotell
-Spapaket på Arken Hotell i Göteborg
-Restaurangpaket på Farang

Totalt finns över 70 objekt i auktionen, och lika många är heta julklappstips. Var med och buda mot hunger och fattigdom!

Ja, ta mig till auktionen!


OM Hungerprojektet

Hungerprojektet är en ideell organisation som verkar för att avskaffa hunger. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. Det ger bestående resultat och äkta framtidstro. Vi arbetar globalt och driver program i 12 länder i Afrika, Latinamerika och Asien. I Sverige jobbar vi med utbildning, informationsspridning och insamling till de globala programmen. Hungerprojektet följer Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och har 90-konto.
Mer om Hungerprojektet: www.hungerprojektet.se och www.thp.org