Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Sweden Rock Festival 2020

Sweden Rock är en rockfestival utanför Sölvesborg i Blekinge (i södra Sverige). Festivalen erbjuder den bästa möjliga mixen av klassisk rock, hårdrock, metal, blues och relaterade genrer. Med ett fullspäckat program fylls festivalens fem scener med 80-90 band – så du hittar alltid något som passar just din smak. Klassisk rock, hårdrock, metal och lite blues – något för alla smaker. Rent och snyggt, säkert och tryggt. Havsnära läge, mysiga grässluttningar, gott käk och riktiga toaletter. Men framför allt en riktigt skön och gemytlig stämning, som en enda stor ”familj” med medlemmar från runt 60 länder. Världens bästa publik helt enkelt. Vi lägger stor vikt vid våra gästers helhetsupplevelse, och vi har som målsättning att varje år skapa en ännu bekvämare och bättre festival än året innan.

Bilderna! Klicka på dem för större format!

Stort matutbud, noggrann och kontinuerlig städning under hela festivalen, minimalt med köer och vakuumbaserade toaletter – allt för att erbjuda festivalmarknadens bästa service. Ett annat av Sweden Rocks signum är den gemytliga stämningen. Hos oss håller folk sams och hjälper varandra, och du träffar hårdrockare från över femtio länder. Med åren har vi också byggt upp en internorganisation som brinner för musiken, kan festivalen utan och innan och är experter inom sina respektive områden. Det har gjort att Sweden Rock Festival har blivit känd som en av världens mest välorganiserade rockfestivaler.

Sweden Rock Festival är kort och gott en plats där du inte behöver bry dig om annat än att slappna av och ha kul.

Nu är det bestämt!
ONSDAGEN DEN 27 NOVEMBER KL. 11:00 släpps biljetterna till Sweden Rock Festival 2020 den 3-4-5-6 juni 2020, Sölvesborg

Biljetterna har tagit slut väldigt fort de senaste åren så notera datumet i din kalender och glöm inte att påminna ditt festivalgäng!