Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Vandringsleder i Sverige!

En facebookgrupp där naturvärdet står högt i kurs!

I Facebookgruppen, ”Vandringsleder i Sverige” en grupp med mer än 37 000 medlemmar, delar man tips på härliga vandringsleder och promenadstråk i hela avlånga landet Sverige. Bakom gruppen står tre enkla, glada och kvinnliga äventyrare, Jessica – , Emmy – och Zofia Andersson. Alla födda Andersson´s alltså.

I gruppen berättar man och inspirerar varandra om vandringar och upplevelser ifrån Sveriges vackra land. Naturvärdet står högt i kurs för alla i den här gruppen förstås. Vandring kan vara kort eller lång och alla vandringar har ett värde på olika sätt. Alltifrån den kortaste promenad för njutning i naturen till häftiga krävande äventyr för tuffa äventyrare i skog och mark

Är du inte medlem idag så häng på och bjud själv gärna in fina trevliga härliga människor som har stort intresse för vandringar i Sverige!

Jatack, ta mig till den mysiga vandringsgrupp!

Lämna ett svar