Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Fitnessfestivalen – tre maxade dagar med hög puls!

Fredagen 6 december öppnade Fitnessfestivalen – norra Europas största event inom träning, fitness och aktiv hälsa. ­Fitnessfestivalen är en lika stor som explosiv folkfest där besökarna får uppleva pulsen, gemenskapen och träningsinspirationen tillsammans med tusentals andra! Massor av spännande tävlingar, inspirerande föredrag och kända profiler står på programmet. Fitnessfestivalen äger rum på Stockholmsmässan 6-8 december.

Här är några exempel på allt som händer under dessa tre action-späckade dagar:

1.Bodybuilding-legendarerna Jay Cutler, som vunnit Mr Olympia-titeln hela fyra gånger, och Kevin Levrone gästar för första gången Fitnessfestivalen.
2.Luciapokalen –­ Sveriges största och äldsta nybörjartävling inom kroppskultur.
3.Fitnessfestivalen Throwdown –­ 500 atleter tävlar om vem som är mest vältränad.
4.Testa NJIE ActionRun – Sveriges första sprinthinderbana inomhus.
5.Guldhjärtat-galan äger rum på fredagskvällen ­– där Årets gym, Årets PT, Årets gruppträningsinstruktör, Årets förebild, Årets social media influencer och Årets box prisas under festliga former.
6. Dessutom kommer massor av kända profiler kommer att finnas på plats – bland dem MMA-stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafsson, Hafþór Júliús Björnsson som spelade ”The Mountain”i Game of Thrones, Sveriges crossfit-drottning Camilla Salomonsson, mentala coachen Hanna Saadi, och PT-profilen Elin Härkönen.

Läs om allt som händer under Fitnessfestivalen här!

Kampsportfestivalen – Nordens största uppvisning i kampsport
För tredje året i rad arrangeras Kampsportsfestivalen parallellt med Fitnessfestivalen. Kampsportfestivalen är den största och bredaste uppvisningen av kampsport i Norden: 25 kampsporter finns representerade på festivalens 19 tävlingsområden, bland dem submission wrestling, kuyodo, tricking, kempo, wushu och karate.

Läs mer om allt som händer på Kampsportfestivalen här!

Superior Challenge 20 med Nordens främsta fighters
Superior Challenge är en professionell MMA-gala som har arrangerats 19 gånger sedan 2008. Lördag 7 december går Superior Challenge 20 av stapeln i Victoriahallen på Stockholmsmässan. Nordens främsta fighters ställs mot internationella MMA-stjärnor – årets huvudevent på galan är titelmatchen i mellanvikt mellan Nicholas “Nico” Musoke och Marcelo Alfaya.

Läs mer om Superior Challenge här!

Möten i världsklass
Inspiration och kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år.