Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Outdoorjätte går in som huvudsponsor för friluftsfestivalen Utehelg!

Nu står det klart att en av Nordens ledande e-handlare inom outdoor, Outnorth, kliver in som huvudsponsor av Egmonts och Utemagasinets friluftsfestival Utehelg. Det populära eventet pågår den 22-24 maj nästa år på Värmdö i Stockholm.

BILJETTSLÄPP 10 DECEMBER

Utehelg arrangeras för tredje gången till våren 2020 och är förlagt till Skeviks gård på Värmdö. Här kan familjer och alla som älskar friluftsliv och uteträning träffas och njuta av aktiviteter i underbar natur och omgivning, endast 20 minuter från centrala Stockholm. På programmet står bland annat vandring, MTB-cykling, kajakpaddling, yoga och kurser i överlevnad i naturen och fotografering. Dessutom är ett flertal tunga friluftsprofiler på plats och håller inspirerande och lärorika föreläsningar.

Med Utehelg vill Egmont erbjuda en personlig och upplevelserik mötesplats som Utemagasinets läsare och annonsörer kan samlas runt.

– ”Outnorth är en riktig drömpartner för oss och vi är jätteglada att ha dem med ombord inför Utehelg 2020. Deras långa erfarenhet, expertis och strävan om att främja ett rikare friluftsliv, passar perfekt med våra ambitioner för denna växande festival”, säger Sanna Friborg, projektledare för Utehelg på Egmont.

– ”Vi på Outnorth vill inspirera så många vi kan till att tillbringa en större del av sina liv utomhus. Utehelg är en fantastisk möjlighet för oss att få träffa våra kunder, utbyta tips på aktiviteter och utrustning och, inte minst, få uppleva en härlig helg tillsammans med alla deltagare”, säger Pelle Gustafsson, marknadschef på Outnorth.

Under Utehelg 2020 kommer familj och barn och ungdomar att vara extra mycket i fokus. Det kommer att finnas ett stort utbud av familje- och barnaktiviteter och fler ytor som öppnar upp för utelek och umgänge.

Läs mer på www.utehelg.se