Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

IKSU frilufts turprogram vårterminen 2020!

IKSU frilufts är en av 16 sektioner inom IKSU. Sektionen erbjuder ett brett och varierat utbud av friluftsturer varje termin. Turerna bokas och betalas i friluftsbutiken Sarek på IKSU sport, där man också kan hyra diverse utrustning som kan behövas inför turerna. På alla turer får man också sällskap av minst två välutbildade friluftsledare. Abisko 20-23 februari 2020..

Bilden; Under turen till Ekorrsele kommer deltagarna att få möjlighet att både sitta i släden och köra den.
Klicka på bilden för större format!

EXTERNA LÄNKAR

Turprogrammet på IKSU frilufts hemsida

IKSU frilufts på Facebook

SAREK uthyrningsbutik

OM IKSU – en öppen ideell idrottsförening
IKSU är en öppen ideell idrottsförening och har till ändamål att möjliggöra utövande av idrotts-, frilufts- och friskvårdsaktiviteter för medlemmarna, samt främja gott kamratskap. Föreningen är ansluten till Sveriges Riksidrottsförbund (RF). IKSU består av cirka 20 000 individuella medlemmar. IKSU erbjuder ett varierat utbud av fysiska och hälsofrämjande aktiviteter. Verksamheten innefattar träning, tävling, rekreation och rehabilitering. IKSU äger ett bolag; IKSU Hälsa AB, med verksamhet inom friskvård och behandlingar. Föreningen har tre anläggningar i Umeå. IKSU:s vision är ”Ett friskare och starkare Umeå”

Föreningen bedriver verksamhet på tre anläggningar i Umeå; IKSU sport, IKSU spa och IKSU plus. IKSU sport är en av Sveriges största idrottsanläggningar och ligger i anslutning till universitetsområdet i Umeå. I anläggningen finns ett gym på 2300 kvm samt lokaler för gruppträningsklasser, simhall, klätterhall, golfsimulatorer, hallar för boll- och racketsporter inklusive arena och beachvolleybollhall. IKSU spa, belägen i natursköna omgivningar på Umedalen i västra Umeå erbjuder träning, rekreation och rehabilitering i rofylld miljö.

Föreningen har 16 sektioner med verksamhet inom olika sporter och inriktningar med en spännvidd från barn- och ungdomsverksamhet till elitlag; IKSU alpin, IKSU basket, IKSU beachvolley, IKSU brännboll, IKSU fitness, IKSU frilufts, IKSU kampsport, IKSU kendo, IKSU innebandy, IKSU längdskidor, IKSU löpning, IKSU multisport, IKSU simning, IKSU squash, IKSU volleyboll

Länkar
iksuinnebandy.se
IKSU alpin på Facebook
IKSU beachvolley på Facebook
IKSU fitness
IKSU frilufts på Facebook
IKSU kampsport på Facebook
IKSU innebandy på Facebook
IKSU kendo på Facebook
IKSU klättring på Facebook
IKSU volleyboll på Facebook
IKSU löpning på Facebook
IKSU brännboll på Facebook