Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Volkswagens tävling ”The No Show Room” har startat – Den som hittar bilen först får den!

Jakten på en ny Passat Alltrack är inledd. Någonstans i Sverige finns The No Show Room, Sveriges mest otillgängliga showroom och i det står nya Passat Alltrack. I samband med sponsorskapet av svenska skidlandslaget utlyser Volkswagen en jakt, den som hittar bilen först – får den.

Showroomet är svårt att hitta och ta sig till, men enkelt att köra från – den som hittar det och kommer dit först får en ny Passat Alltrack med 4MOTION fyrhjulsdrift, värd 387 600 kronor. Jakten att nå först fram till The No Show Room och bilen startade den 2 januari. För att komma till bilen behöver man hitta showroomets koordinater, genom att lösa ledtrådar som släpps under januari.

− ”Att vara med i skidlandslaget kan ha sina fördelar när det gällde att ta sig till showroomet, då terrängen dit inte är den enklaste. Men för den lyckliga som hittar dit först blir det heller inga problem att köra därifrån. Våra bilar är anpassade för svensk vinter”, säger Sara Brunfelter, Content Manager på Volkswagen Sverige, och fortsätter:
− ”Redan efter den första tävlingsdagen ser vi ett väldigt stort engagemang och att många börjar leta efter de kluriga ledtrådarna”.

Förutom 4MOTION fyrhjulsdrift har Passat Alltrack högre markfrigång, den ger dig helljus utan att blända, nödbromsar för hinder på vägen och kan delvis köra sig själv – bara några av egenskaperna som gör den anpassad för svenska väderförhållanden.

Så här går tävlingen till

Mellan den 2 och 21 januari 2020 släpper Volkswagen ett antal ledtrådar. Med hjälp av dem kan koordinaterna till positionen för The No Show Room låsas upp. Den som är först till platsen och kan visa att den löst ledtrådarna, får bilen – en ny Passat Alltrack. Ledtrådarna kan finnas gömda precis var som helst. Ett tips är att följa Volkswagen Sverige på Instagram och hålla utkik där. Värdet på bilen är 387 600 kronor inklusive moms. Vinstskatt betalas av vinnaren.

Se filmen med skidlandslaget här!

Fina spurtpriser

Förutom förstapriset har deltagarna också chansen att ta hem något av de hemliga spurtpriser som vi delar ut under tävlingens gång till de som snabbast löser de olika ledtrådarna.

Läs mer på volkswagen.se/thenoshowroom

OM Volkswagen Group Sverige AB
Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och en av landets största bildistributörer. Volkswagen Group Sverige marknadsför bilar av märkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Audi, Skoda, SEAT, Porsche – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I Volkswagen-gruppen ingår också bland annat dotterbolaget Europcar, som är verksamt inom biluthyrning. Från 1 januari 2002 är Volkswagen Group Sverige AB ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG, Europas största biltillverkare.