Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Hyundai Kona Electric – Du kör, du ger den liv!

Mångsidig och verkligen rolig att köra – splitternya KONA electric är den första kompakt SUV-elbilen i Europa. Den kombinerar imponerande räckvidd upp till 449 km (WLTP) med häftig och rymlig SUV-stil. Det finns inga kompromisser.

Individuell och annorlunda
Den snygga stängda grillen som kännetecknar KONA electric ger inte bara en aerodynamisk fördel utan ger också en individuell look, som visar att här kommer en modern elbil.

Sofistikerade linjer
Bakifrån visar KONA sin SUV-linje med en muskulös och kraftfull design. Smarta detaljer och sofistikerade linjer fångar ögat.

Den ultimata kombinationen
Om du förenar ett snyggt utseende med en otrolig lång räckvidd på upp till 449 km (beroende på version) får du den ultimata kombinationen av design och miljövänlig bilkörning.

Flexibel laddning
Ladda bilen hemma eller på vägen på en många snabbladdningsstationer. Oavsett vilket du väljer hanterar KONA electric det via en rad olika laddningsmöjligheter. Litiumbatteriet har hela 8 års garanti (160 000 km) och är utvecklat för att anpassas efter olika laddningsmetoder.

Återvinning av bromsenergi
Via det avancerade systemet för återvinning av bromsenergi laddar KONA electric batteriet när bilen motorbromsar. Du väljer själv hur mycket bromskraftåtervinning du får via paddlarna på ratten. Från nivå ett till tre

Head-Up Display (HUD)
Håll ögonen på vägen, samtidigt som du ser nödvändig information som hastighet och varningssignaler. Det finns också möjlighet att visa navigation. Head-Up Display finns endast på vissa versioner.

 

Smart digital instrumentering
Den delvis digitala instrumenteringen visar viktig information såsom batterinivå, återvinning av bromsenergi, hastighet m.m. Skärmen varierar också efter det körläge du har valt.

Enastående garanti
Hyundai KONA electric har 5 års garanti utan kilometerbegränsning.

8 års batterigaranti
KONA electric har 8 års garanti eller 160 000 km för batteripaketet.

Läs mer här om denna helt suveräna elbil!