Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Weeping Willows gör exklusiva spelningar i sommar!

I slutet av sommaren gör Weeping Willows ett fåtal utvalda spelningar runt om i landet där de besöker Kalmar, Båstad och Katrineholm. Dessutom har de fått äran att genomföra årets avslutningskonsert på Dalhalla i september. Biljetterna till sommarens spelningar finns ute nu!

Bilden ovan; 
Weeping Willows. Foto; Johan Bergmark
OBS! Klicka på bilden för större format!

I mars förra året kom Weeping Willows tionde och Grammisnominerade studioalbum ”After Us”, som hyllades unisont av Sveriges journalistkår. Med nytt album i bagaget var bandet ute på en omfattande turné både under sommaren och hösten. Vintern ägnades åt ”Christmas Time Has Come Tour”, för femte året i ordningen. Weeping Willows plats på den svenska livescenen är helt enkelt självklar!

I sommar kommer Weeping Willows göra ett fåtal exklusiva spelningar i augusti där de besöker Kalmar, Båstad och Katrineholm. Sedan tidigare är bandet bekräftade till Dalhallas avslutningskonsert i september.

Turnédatum
​13 augusti – Kalmar, Kalmar Stadspark
​14 augusti – Båstad, Norrvikens Trädgårdar
​15 augusti – Katrineholm, Ericsbergs Slott
​12 september – Rättvik, Dalhalla (avslutningskonsert med gäster)

Facebook
Instagram 

Biljettinformation
Biljetterna säljs via Blixten här!

OM Blixten & Co

Blixten & Co representerar ett 80-tal av Sveriges mest framstående artister och producerar konserter, shower, musikaler, teater och dansföreställningar över hela Skandinavien.

Blixten & Co producerar bland annat Lisa Nilsson-Kvinnan som är jag, ART, humorgruppen Stallet-Måndagsklubb på Rival, Mia Skäringer-No more fucks to give, Lola, Eric Gadd-OMG, Melodifestivalen och turnéer med artister som Veronica Maggio, Petter, Sarah Dawn Finer, Weeping Willows, Thomas Stenström, Pale Honey, Newkid, Moto Boy, Linn Koch-Emmery, STOR.

Blixten & Co är sedan december 2018 del av nätverket All Things Live, den största oberoende aktören i Norden inom live-/underhållningsindustrin. Vårt partnerskap i All Things Live täcker hela spektrumet från lokala norska akter till svenska musikproduktioner och danska stand-up-evenemang till arenakonserter med internationella artister som The Rolling Stones, Celine Dion, Green Day, Britney Spears och Eminem.