Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

April i Åre inleds tillsammans med RIX FM – skidfest med Sveriges artistelit

RIX FM gör sitt årliga och mycket populära besök i Åre 2 – 5 april tillsammans med Benjamin Ingrosso, Wiktoria, Jubël och Sandro Cavazza. Programmet är fullspäckat med skidåkning, livesändningar, afterski, klubbkvällar, tävlingar och artistsigneringar.

– ”Sol, snö och fina skidförhållanden kännetecknar april i fjällen och att RIX FM besöker oss då är en perfekt inledning på kanske den finaste perioden i fjällen. Åre är för många ett välkänt skid- och nöjesmecka och vårt samarbete med RIX FM stärker det”, säger Björn Broström, SkiStar Åre.

”I över 20 år har RIX FM i Fjällen varit ett mycket populärt återkommande evenemang där många av Sveriges absolut mest populära artister gärna uppträder. I år kommer vi till Åre med 120 glada lyssnare som vunnit ett RIX FM i Fjällen-paket i radion,” säger Anders Sjöland, Marketing Director/COO – Nent Radio

RIX MorronZoo med programledarna Roger Nordin och Laila Bagge sänder live från Åregården 05:30-10:00. Varje kväll tar RIX FM över Bygget och har med sig liveartister som t.ex Benjamin Ingrosso, Wiktoria, Jubël och Sandro Cavazza. RIX FMs afterski är som vanligt på Verandan med Marmeladorkestern.

Relaterade länkar
Rix besöker Åre

Lämna ett svar