Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Nu släpper Therése Neaimé musikvideon till senaste låten ”Dagarna går ändå”!

Therése Neaimé är sångerska, textförfattare, skådespelare och föreläsare. Hon har gett ut tre album och turnerat över världen. För bara ett par veckor sedan gjorde Therése stor succé och var speciellt inbjuden gäst och huvudakt på Cape Town Pride 2020, Afrikas största pridefestival! Therése har genom åren flitigt turnerat och genomfört flertalet konserter, allt i från kungligheter till trupper i Afghanistan och öppnat för Simply Red under deras Europaturné.

Musikvideopremiär ”Dagarna går ändå” (YouTube): ​Klicka här
Lyssna på nya singeln via (Spotify): ​Klicka här

På nya singeln ”Dagarna går ändå” har Therése Neaimé skrivit text och musik tillsammans med en rad kända låtskrivare: Ollie Olson, en låtskrivare och erkänd mixare som bland annat skrivit låtar och producerat Bo Kaspers Orkester och Darin m.fl. Gunnar Nordén musiker, låtskrivare och producent, bland annat för Lisa Ekdahl och ”Pojken på månen” med Rikard Wolff samt Rikards kapellmästare i nära 20 år m.fl. Emanuel Olsson, musiker och producent, medverkat i musikalen ”Mamma Mia The story” m.fl. samt Hanne Sørvaag en norsk artist nu boende i Sverige, låtskrivare som även landat många stora internationella låtplaceringar.

”Dagarna går ändå” är uppföljaren till Therése Neaimé framgångsrika singeln ”E det så det kommer va?” som rönt framgångar i våra nordiska länder så väl som internationellt.

– ”Jag brinner för att inspirera andra att våga, även om det kan kännas otäckt. För alternativet, att bara låta livet gå, skrämmer i alla fall mig ännu mer. Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du ha varit igenom resan själv, och det är även vad låten betyder och handlar om”, säger Therése Neaimé.

Therése tänker att allt är möjligt och att man kan styra sin framtid av egen kraft. Kanske för att hon själv är ett levande bevis på det. Idag är hon sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare, motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde.

– ”Att våga gå sin egen väg är viktigt för mig. Speciellt i tider som dessa tror jag på att hålla huvudet högt och fokusera på allt det som faktiskt är positivt där ute. Att se det ”guldfärgade” i vardagen, våga vara lekfull även i tuffa tider och se nya möjligheter att utvecklas både som medmänniska och individuellt. Tillsammans är vi starka. Men bara om vi samtidigt har en tilltro till oss själva. Att våga ”leka” i livet är det som videon och låten handlar om”. säger Therése Neaimé

En uppväxt som elitfriidrottare lärde henne vikten av att med hjälp av hårt arbete och fokus nå sina mål, något hon tillämpat på sitt liv sedan dess. Idrotten var även en viktig fristad från den mobbing hon utsattes för i skolan. Therése är även ensamstående mamma till tre barn mellan ett och nio år.

Therése Neaimé singel ”Dagarna går ändå” släpptes den 26 februari 2020.
Yellow Rhinestone Records

 

ListitSweden i samarbete med werecki promotion company
Promotion & kommunikationsbyrå inom: Musik, teater, turnéer, konserter, Kultur och Nöje .
Läs mer se: http://www.werecki.com/