Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

SkiStar inför extra ombokningsmöjligheter för sina inbokade gäster!

Skidanläggningarna Sälen, Åre och Vemdalen fortsätter att ha öppet i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Med anledning av den stora osäkerhet många känner pga. Coronavirusets spridning är det många gäster som hör av sig och är oroliga för sin kommande vistelse. SkiStar lanserar därför idag möjlighet för alla inbokade gäster att boka om sin resa till nästa vintersäsong.

De ordinarie av- och ombokningsregler tillåter avbokning av enskilda produkter; SkiPass (liftkort), skidskola och skidhyra fram till dagen före första giltighetsdag.

-”Vi fortsätter att jobba nära Länsstyrelse och Region i de områden där vi är verksamma och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Med anledning av Folkhälsomyndighetens uppmaning att avstå från icke nödvändiga resor vill vi ge de gäster som känner oro att resa möjlighet att ha något att se framemot nästa vinter istället”, säger Stefan Sjöstrand VD SkiStar.

Svenska Folkhälsomyndigheten uppmanar att det är viktigt att inför ledigheter och under påsken tänka igenom om planerade resor inom Sverige verkligen är nödvändiga att genomföra.

-”Många förbokar sitt boende långt innan och vi släppte boendebokningen för nästa vinter redan i januari. Nu ger vi alla inbokade gäster möjlighet att boka om och i den här fruktansvärda situationen hoppas vi att det kan bringa lite glädje att ha en resa nästa vinter att se framemot”, säger Stefan Sjöstrand VD SkiStar.

Relaterade länkar
Om extra ombokning