Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Singel i Påsk-Nu blir det digitala Singelträffar

Kärlek och vänskap på nätet
Vi är mitt inne i period som känns som overklig. Det kommer att gå över och då har vi fått lära oss något nytt. Just nu skapar vi Singelträffar på nätet för det är svårt att dejta och göra event i verkliga livet. Nu skapar vi träffar med olika teman efter hand. Först ut är Veronica Grönte som lär oss om skrivandets konst. Skärtorsdagen blir det en resa tillsammans till Blåkulla på nätet. Vidare framåt blir det kycklingskola, underhållning av olika artister m.m. Det finns en outsinlig källa om man använder sin kreatiivitet. Vi planerar även för speed dating efter påsk. Kanske det är ett bra sätt att ses första gången.

Singel i Sverige öppnade upp den 22 maj 2000. Tidigare namn var Singelfestival. Vi utvecklade företaget med en community som satsar på en dejtingsajt och events och enkla möten stora som små i hela Sverige. Sajten ägs av Helén Andersson. Vi satsar på alla åldrar. Singel i Sverige skall också lobba i olika frågor för singlar. Gruppen singlar finns inte med i de politiska frågorna som grupp.

Historia
Företaget startade år 2000 i Falkenberg med årligen återkommande evenemang runt jul och under pingsthelgen på Grand Hotel samt Strandbaden. 2001 gjordes en dokumentärfilm om oss. Efter starten hålls träffar och event på olika orter i Sverige. Nu ordnar även medlemmar i Singel i Sverige egna träffar som marknadsföres av Singel i Sverige. Tv-inslag och intresse från media har varit vår vardag i alla år. 2010 var det 10 års jubileum. 2005 inledde vi ett samarbete med Viking Line/Cinderella och erbjöd Nordens största Singelfestival med över 1200 deltagare.

Vision och Framtid
Behovet att mötas,bryta ensamheten och att finna nya vänner. Ett mänskligt behov som kräver stor respekt och ödmjukhet av de som arrangerar dejting och singelevent. I vår senaste undersökning svarade hela 50 % att man tyckte det var viktigast att få information om just den fysiska mötesplatsen, d.v.s VAR kan jag gå för att träffa andra singlar? Vi i Singel i Sverige arbetar kontinuerligt på att skapa dessa mötesplatser.

Text; Helén Andersson från Singel i Sverige
Bild; Annca från Pixabay

OBS! Klicka på bilden för större format!